Jump to content
Sign in to follow this  
NisQ

Regulament forum (last update 05.10.2019)

Recommended Posts

Reguli generale 

 1. Folositi limba romana cat mai corect, fiecare punct si cratima. Nu se permit limbajele de chat sau monosilabice de tip "gg,bv,ms,etc".
 2. Off-topic sau mesajele care nu sunt pe subiect sunt sanctionate conform regulamentului (vezi warn points)
 3. Actele de rasism, jignirile, injuraturi si/sau orice tip de atac la persoana nu sunt permise pe acest forum. Orice incalcare a acestei reguli duce la banarea contului imediata si irevocabila.
 4. Nu sunt permise reclamele de orice tip (promovarea altor site-uri, pagini de facebook sau instagram, canale de youtube sau orice alta platforma de stream / video-clipuri). Exceptie fac cazurile in care un membru cumpara reclama pe site-ul nostru.
 5. Nu sunt permise topicurile in care se promoveaza warez / cracking / hacking sau orice alta metoda care se incadreaza in aceasta nisa. Incalcarea acestei reguli duce la sanctionarea membrului cu warn sau ban dupa caz.
 6. Nu sunt permise vanzarile de conturi premium si/sau conturi de orice fel (conturi de steam, conturi pe site-uri premium, etc). In cazul in care efectuati tranzactii cu membrii acestui forum si pierdeti bani / ramaneti fara bunurile pentru care a-ti platit, comunitatea fragway.net nu este responsabila.
 7. Nu sunt permise posturile si/sau videoclipuri / poze de tip 18+. 

Profil / username

 1. Sunt interzise pozele de profil cu caracter pornografic sau ce conțin link-uri
 2. Sunt interzise video-urile în semnătură.
 3. Username-ul trebuie sa fie compus din minim 3 caractere si nu mai lung de 25. Nu sunt permise username-urile care sunt alcatuite din caractere speciale (mai multe caractere speciale decat litere / cifre). Exemple de caractere speciale "£$%^&*()$:?>< etc.

Forum TRADE

 1. Sunt permise trade-urile / schimburile de iteme atata timp cat playerii nu percep taxa suplimentara (cost suplimentar pentru un items in schimbul altui item).
 2. Nu sunt permise VANZARILE de iteme. 
 3. Trade-urile se pot face atat pe forum, cat si pe alte servere (discord, teamspeak3) sau pe orice retea sociala. Comunitatea fragway.net nu dispune de sistem de trade automat si/ sau nu poate accepta trade-urile intre useri ca fiind parte intermediara. 
 4. Fiecare membru care posteaza in forumul trade, trebuie sa respecte modelul, iar odata ce un alt user a acceptat oferta de trade, datele de contact sa fie schimbate prin mesaj privat. Nu sunt permise postarile de adrese de email si/sau date de contact in topic. Astfel reducem numarul de scamm-uri ce se pot face online.

Link-uri utile pe care va rog sa le frecventati cat de des puteti

 


If you can't do the little things right, you will never be able to do the big things right. 

FishingPlanet Romania - http://fishingplanet.ro/index.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...