Jump to content

NisQ

Administrators
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About NisQ

 • Rank
  Nou-venit
 • Birthday 01/06/1992

Recent Profile Visitors

61 profile views
 1. Noul sezon din league 2020 a inceput. Cinematicul a fost de asemeni publicat pe canalul de youtube, league of legends. Succes la toate lumea in noul sezon !
 2. Pentru cei care doresc sa ajute serverul cu un boost prin sms, puteti trimite mesaj dupa modelul de mai jos. Numarul la care puteti trimite: 1235 Text : TXT GTRS 89.44.246.44:27015 "numele tau" Exemplu: TXT GTRS 89.44.246.44:27015 nisq Cei care ati dat boost, lasati reply in acest topic.
 3. Ceva recomandari de aplicatii / site-uri de unde iti poti face booking la concediu ? Nu conteaza tara sau destinatia, lasati aici ceva incercat pe propria piele.
 4. Problema cu packet loss a fost rezolvata. Aparent serverele au fost mutate in locatia veche pana rezolva conexiunea din noua locatie.
 5. Numele tau in momentul incidentului: Data si ora: Cateva explicatii: Dovada (print la consola sau demo): Admin acuzat / admin de fata: Atentie ! Cererile nefondate (fara printscreen la consola sau demo sau orice alta dovada a banului / nevinovatiei) nu este luata in considerare. Adminii au maxim 24 ore la dispozitie sa raspunda la cererile unban sau reclamatiile in care ei sunt acuzati.
 6. Numele tau si varsta: Ocupatie si hobby-uri: Jocuri preferate: Steam / non-steam: De ce doresti admin / cine te recomanda: Ore jucate (le gasiti pe gametracker):
 7. Nu sunt permise scripturile care ajuta in gameplay (scripturi care sunt considerate hackuri). Reclamele de orice tip nu sunt permise. Se pedepseste cu gag / kick sau ban dupa caz orice abatere. Reclamatiile, cererile unban sau admin se fac strict pe forum in sectiunea dedicata serverului. Adminii au obligatia de a face activitate zilnica de minim 15 minute pe forum. (Exceptie sunt cazurile in care un admin sau mai mult e plecat si nu poate intra pe server/ forum din cauza problemelor personale.) Inactivitatea adminilor se pedepseste cu suspendare / remove. Serverul nu necesita comenzi precum amx_votemap deoarece pluginul de gungame o face automat (schimbat harta) de fiecare data cand un player a castigat meciul (ultimul kill cu cutitul). Pentru probleme de tip tehnic (server offline, incarare gresita a hartii sau probleme de orice tip la conectare) va rog frumos sa imi trimiteti mesaj privat direct.
 8. Fiind la inceput de drum, avem nevoie de admini pe server. Pentru asta am facut o promotie de 15 admine free pentru serverul nostru de gungame. Cerinte minime Cunostinte minime amxmodx Mentalitate matura Activitate pe server (minim 10 ore pe saptamana). Persoanele care doresc sa fie admine, sunt rugate sa lase un reply in acest topic Nick: Varsta si ocupatie: Steam / non-steam: Cunostinte amxmodx: De ce doresti admin: Succes !
 9. gg_nane gg_dusty_css gg_winterplace gg_portal_v3 gg_lode gg_under gg_dich2 gg_fr0zen gg_portal_v1_fix gg_zima_dust gg_strelok_karina gg_small_india_v1 gg_meat_india_v1 gg_fest fy_snow gg_konveer gg_incity gg_multik gg_snowfun gg_arena gg_corsica gg_bloodsnow gg_ice gg_fy_tournament gg_4one gg_4way gg_8color gg_ac_arena_winter gg_aim gg_arab superdustmini3 gg_crazy gg_4season gg_4way 44_4x4 gg_8color gg_99hp gg_absolut gg_aim_ak-colt2 gg_aim_pool_paradise gg_aim_speedball gg_aim_usp_underground gg_anywhere gg_armenia gg_aztecplace gg_aztec_fire gg_aztec_vs_dust gg_azze_leet gg_bummbumm gg_italiest
 10. Ce inseamna asta ? Inseamna ca 2 servere hostate la krond.org vor fi date spre administrare la persoanele care vor face ceva cu ele (administrare si populare). Cat trebuie sa platim ? Nimic. Serverele sunt din partea comunitatii fragway.net, iar voi nu trebuie sa platiti niciun host. Cum pot deveni administrator ? Simplu. Lasi un reply in acest topic cu modelul de mai jos, iar in decurs de cateva zile voi alege 2 oameni care se vor ocupa de servere. Conditii de participare Cunostinte minime de administrare (amxmodx). Mentalitate matura (chiar daca ai 15 ani). Serverele sunt si vor ramane parte din comunitatea fragway. Nu acceptam ca servele sa paraseasca comunitatea, fragway.net. DNS-ul dvs va fi creat gratuit, la alegere (nume.fragway.net) Model de participare Numele tau si varsta: Nickname in jocuri: Cunostinte amxmodx & ftp: Ocupatie si hobby-uri: Instagram / facebook (se poate trimite pe privat): Mod de joc (ce mod de joc vrei sa faci serverul): Tara gazduire (Germania sau Romania): Castigatorii vor fi alesi pe data de 15.01.2020. Succes !
 11. Recomand acest website pentru a testa viteza de incarcare a site-ului vostru. Are mai multe locatii pe care le puteti alege. https://tools.pingdom.com/
 12. Free pe steam. Un joc de pescuit simulator. Merita incercat. Puteti intra pe discord pentru a gasi alti playeri - https://discord.gg/WfJgsH https://www.youtube.com/watch?v=OJlovps-xDo
 13. Din ce am inteles, serverele au fost mutate in alta locatie (alt datacenter) iar din aceasta cauza serverele au o conexiune mai slaba (legatura client - server).
 14. Update 25.12.2019 Adaugate noi forumuri pe diferite discutii atat din lumea gamingului, dar is din tehnologie si nu numai. Adaugat noua tema (tema ce va ramane default pe forum pentru moment).

Despre noi

Comunitate romaneasca ce are ca tematica discutiile generale din lumea gamingului, tehnologie si nu numai.

Conecteaza-te cu noi

×
×
 • Create New...