Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Pentru cei care doresc sa mearga in strainatate sa lucreze, aici aveti cateva sfaturi de meserii sau cele mai cautate si bine platite meserii din strainatate. Mecanic auto Designer web / IT Doctor / asistent Pentru cei care sunteti si lucrati in strainatate, lasati o parere cu cele mai bine / cautate meserii.
 3. Un nou update pe RAFT a fost facut in care s-au adaugat chestii noi pe care le gasiti listate mai jos Stupi de albine (puteti creste albine pe barca; mierea este folosita pentru a crea combustibil pentru motoare) Plasa de pescuit Borcan de miere (puteti stoca mierea) Schimbat sistemul de obtinere al mierii de albine Link oficial - https://steamcommunity.com/games/648800/announcements/detail/3964793731454222413
 4. NisQ

  Concurs GIFT ETS 2

  Concurs pentru un norocos castigator. Poti castiga un gift ETS 2 pe steam participand la acest concurs. Conditii de participare Sa fii membru inregistrat pe comunitatea fragway.net Sa ne lasi o sugestie pentru comunitate - link aici Sa fii activ pe serverele noastre de discord - DISCORD GAMING si DISCORD FISHING PLANET Minim 5 posturi pe forum Respectarea regulamentului comunitatii fragway.net Minim de participanti: 15 Castigatorul va fi ales cu random.org si va fi ales cand numarul minim de 15 participanti va fi atins. Succes !
 5. Cu ocazia noului update pe fishing planet si introducerea noii locatii, ale barcii si noilor momeli, propun un concurs pentru primii si cei mai buni pescari ai comunitatii Fishing Planet Romania. Locurile in clasament vor fi dupa cum urmeaza. Locul 1 - pack Bassboat Explorer - LINK Locul 2 - Advanced Pack - LINK Locul 3 - Sports Carp pack - LINK Conditii de participare Sa fii membru inregistrat pe comunitatea fragway.net si activ in acelasi timp Sa fii membru activ pe serverul nostru de discord - https://discord.gg/n6NwJEV Postezi pe forum poze cu cele mai mari capturi ale tale timp de 30 zile (atentie, pozele vor putea fi vizualizate si pe contul de steam al vostru). Aduna like-uri / reactii pe forum si discord. Invita minim 2 prieteni pe forum si 3 pe discord. Participantii la concurs sunt rugati sa citeasca si sa respecte regulamentul comunitatii fragway.net. In caz contrar, sunt descalificati fara drept la participare la urmatoarele concursuri. Concursul incepe de astazi (11/02/2020) si dureaza 60 zile minim (sfarsitul concursului este pe data de 30/04/2020). Pentru intrebari sau propuneri, va astept cu mesaj privat sau lasati reply aici sau pe serverul nostru de discord. Server discord - https://discord.gg/n6NwJEV Succes !
 6. Forumul a fost mutat la alt provider, sper ca acum sa se incarce mai bine. Astept feedback din partea voastra.
 7. Earlier
 8. Noul sezon din league 2020 a inceput. Cinematicul a fost de asemeni publicat pe canalul de youtube, league of legends. Succes la toate lumea in noul sezon !
 9. Pentru cei care doresc sa ajute serverul cu un boost prin sms, puteti trimite mesaj dupa modelul de mai jos. Numarul la care puteti trimite: 1235 Text : TXT GTRS 145.239.116.27:27015 "numele tau" Exemplu: TXT GTRS 145.239.116.27:27015 nisq Cei care ati dat boost, lasati reply in acest topic.
 10. Ceva recomandari de aplicatii / site-uri de unde iti poti face booking la concediu ? Nu conteaza tara sau destinatia, lasati aici ceva incercat pe propria piele.
 11. Problema cu packet loss a fost rezolvata. Aparent serverele au fost mutate in locatia veche pana rezolva conexiunea din noua locatie.
 12. Numele tau in momentul incidentului: Data si ora: Cateva explicatii: Dovada (print la consola sau demo): Admin acuzat / admin de fata: Atentie ! Cererile nefondate (fara printscreen la consola sau demo sau orice alta dovada a banului / nevinovatiei) nu este luata in considerare. Adminii au maxim 24 ore la dispozitie sa raspunda la cererile unban sau reclamatiile in care ei sunt acuzati.
 13. Numele tau si varsta: Ocupatie si hobby-uri: Jocuri preferate: Steam / non-steam: De ce doresti admin / cine te recomanda: Ore jucate (le gasiti pe gametracker):
 14. Nu sunt permise scripturile care ajuta in gameplay (scripturi care sunt considerate hackuri). Reclamele de orice tip nu sunt permise. Se pedepseste cu gag / kick sau ban dupa caz orice abatere. Reclamatiile, cererile unban sau admin se fac strict pe forum in sectiunea dedicata serverului. Adminii au obligatia de a face activitate zilnica de minim 15 minute pe forum. (Exceptie sunt cazurile in care un admin sau mai mult e plecat si nu poate intra pe server/ forum din cauza problemelor personale.) Inactivitatea adminilor se pedepseste cu suspendare / remove. Serverul nu necesita comenzi precum amx_votemap deoarece pluginul de gungame o face automat (schimbat harta) de fiecare data cand un player a castigat meciul (ultimul kill cu cutitul). Pentru probleme de tip tehnic (server offline, incarare gresita a hartii sau probleme de orice tip la conectare) va rog frumos sa imi trimiteti mesaj privat direct.
 15. Fiind la inceput de drum, avem nevoie de admini pe server. Pentru asta am facut o promotie de 15 admine free pentru serverul nostru de gungame. Cerinte minime Cunostinte minime amxmodx Mentalitate matura Activitate pe server (minim 10 ore pe saptamana). Persoanele care doresc sa fie admine, sunt rugate sa lase un reply in acest topic Nick: Varsta si ocupatie: Steam / non-steam: Cunostinte amxmodx: De ce doresti admin: Succes !
 16. gg_nane gg_dusty_css gg_winterplace gg_portal_v3 gg_lode gg_under gg_dich2 gg_fr0zen gg_portal_v1_fix gg_zima_dust gg_strelok_karina gg_small_india_v1 gg_meat_india_v1 gg_fest fy_snow gg_konveer gg_incity gg_multik gg_snowfun gg_arena gg_corsica gg_bloodsnow gg_ice gg_fy_tournament gg_4one gg_4way gg_8color gg_ac_arena_winter gg_aim gg_arab superdustmini3 gg_crazy gg_4season gg_4way 44_4x4 gg_8color gg_99hp gg_absolut gg_aim_ak-colt2 gg_aim_pool_paradise gg_aim_speedball gg_aim_usp_underground gg_anywhere gg_armenia gg_aztecplace gg_aztec_fire gg_aztec_vs_dust gg_azze_leet gg_bummbumm gg_italiest
 17. Ce inseamna asta ? Inseamna ca 2 servere hostate la krond.org vor fi date spre administrare la persoanele care vor face ceva cu ele (administrare si populare). Cat trebuie sa platim ? Nimic. Serverele sunt din partea comunitatii fragway.net, iar voi nu trebuie sa platiti niciun host. Cum pot deveni administrator ? Simplu. Lasi un reply in acest topic cu modelul de mai jos, iar in decurs de cateva zile voi alege 2 oameni care se vor ocupa de servere. Conditii de participare Cunostinte minime de administrare (amxmodx). Mentalitate matura (chiar daca ai 15 ani). Serverele sunt si vor ramane parte din comunitatea fragway. Nu acceptam ca servele sa paraseasca comunitatea, fragway.net. DNS-ul dvs va fi creat gratuit, la alegere (nume.fragway.net) Model de participare Numele tau si varsta: Nickname in jocuri: Cunostinte amxmodx & ftp: Ocupatie si hobby-uri: Instagram / facebook (se poate trimite pe privat): Mod de joc (ce mod de joc vrei sa faci serverul): Tara gazduire (Germania sau Romania): Castigatorii vor fi alesi pe data de 15.01.2020. Succes !
 18. Recomand acest website pentru a testa viteza de incarcare a site-ului vostru. Are mai multe locatii pe care le puteti alege. https://tools.pingdom.com/
 19. Free pe steam. Un joc de pescuit simulator. Merita incercat. Puteti intra pe discord pentru a gasi alti playeri - https://discord.gg/WfJgsH https://www.youtube.com/watch?v=OJlovps-xDo
 20. Din ce am inteles, serverele au fost mutate in alta locatie (alt datacenter) iar din aceasta cauza serverele au o conexiune mai slaba (legatura client - server).
 21. Update 25.12.2019 Adaugate noi forumuri pe diferite discutii atat din lumea gamingului, dar is din tehnologie si nu numai. Adaugat noua tema (tema ce va ramane default pe forum pentru moment).
 22. NisQ

  Reducere de 50% la joc

  Reducere cu ocazia sarbatorilor de 50% la cumpararea jocului. Oferta valabila pana pe data de 2 ianuarie. https://store.steampowered.com/app/578080/PLAYERUNKNOWNS_BATTLEGROUNDS/
 23. Un serial nou aparut pe netflix. Filmul este facut dupa joc (presupun), contine 1 sezon a cate 8 episoade ( ¬ 1 ora fiecare episod). Desi l-am vazut, m-as mai uita odata si abia astept sa apara urmatoarele sezoane (daca mai apar). Last mai jos un trailer sa vedeti si voi despre ce este vorba.
 24. NisQ

  Jocuri browser

  Ce jocuri browser cunoasteti ? Tin minte ca jucam acum ceva timp triburile, nici nu stiu daca mai exista.
 25. Recomandari de firme de gamehosting din Romania ? PS: firma inseamna firma, nu orice reseller de colt de strada.
 26. Cei care aveti recomandari de servicii de webhosting si inregistrati domenii, lasati un reply in topicul asta cu link catre firma si de ce recomanzi aceasta firma.
 1. Load more activity

Despre noi

Comunitate romaneasca ce are ca tematica discutiile generale din lumea gamingului, tehnologie si nu numai.

Conecteaza-te cu noi

×
×
 • Create New...